Leefstijlcoaching

Wat wil jij veranderen?

Elk mens heeft kwaliteiten en er is één ding waar jij zelf heel goed in bent! Jij voert daarom zelf de regie in je eigen verandertraject. Er is tenslotte niemand anders die beter weet wat voor jou werkt dan jijzelf! Of het nou is op gebied van gezonde leefstijl of dat je iets anders in je leven wilt veranderen, dat maakt niet uit. Ik vertel je daarom niet wàt je moet doen, maar help je jouw droom te ontdekken en te bereiken. Dat heet coaching.

Ik ga voor een wereld, waarin iedereen gelooft in zijn eigen kwaliteiten en met vertrouwen naar de toekomst kijkt!

“Goede zorg is voelen en denken, niet rekenen.” – Loesje

Werkwijze

We komen met regelmaat bij elkaar om jouw behoefte aan verandering en de achterliggende motivatie helder te krijgen. Vervolgens gaan we aan de slag met het opstellen van doelen die bij joú passen en waar jij warm van wordt. De weg er naartoe is er een van kleine stapjes, zodat het bijna wel móet lukken! Geen ingewikkelde behandelplannen of psychologische onderzoeken naar de oorzaken van je gedrag of het mislukken van eerdere pogingen. Maar simpele kleine stappen en vooral veel doen. We kijken vooruit in plaats van achteruit.

  • Kennismaking
  • Aan de slag in vijf bijeenkomsten
  • Evaluatie en planning voor de toekomst

Tarieven leefstijlcoaching particulieren

  • Coachingstraject (totaal €380,-), bestaande uit:
  • Telefonische kennismaking (gratis)
  • Intakegesprek 75 minuten (€80,-)
  • Vier vervolggesprekken van een 75 minuten (€300,-)

Tarieven zijn inclusief BTW 

“Mooie inzichten met veel “oh ja” momenten.”

-Ingrid-

“Een duidelijke verbetering in de eetgewoontes van mijn gezin en de aanreikingen om op alle vlakken (werk, gezin) betere keuzes te leren maken, maakten dat mijn gesprekken met Cindy zeker de moeite waard waren.”

-Ingrid-

Tarieven The Lab of Life training particulieren

Soms is leefstijlcoaching niet de oplossing, maar biedt de training van The Lab of Life een betere aansluiting. Tijdens de telefonische kennismaking overleggen we welke vorm het beste bij jou past.

  • Telefonische kennismaking (gratis)
  • 5 groepsbijeenkomsten van maximaal 2 uur (€830,- p.p. vanaf 5 personen, excl. BTW)

Veel werkgevers vergoeden deelname aan de training van The Lab of Life. Deze training zorgt er immers ook voor dat je langdurig inzetbaar bent voor het bedrijf. Informeer naar de mogelijkheden.